Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 21 juli 2017

Colombia’s agriculture posts second highest growth in 15 years

Colombia's agriculture posts second highest growth in 15 years
A couple of weeks ago, the National Administrative Department of Statistics (DANE) published a report on Colombia's economic growth in the first quarter of 2017. According to this report, this country's economy grew by 1,1 per cent. Remarkably, agriculture was the sector that grew the most in this period.
Lees verder

Ambassade Brasília Zoekt Stagiair(e)
Word jij de stagiair(e) die het team van de ambassade in Brasília komt versterken? De Nederlandse ambassade in Brasília  is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode van oktober 2017 t/m maart 2018 . De deadline voor reacties is 15 augustus 2017.
Lees verder

Poolse landbouwparlementariërs naar Nederland
Begin juli bracht een delegatie van Poolse parlementariërs uit de landbouwcommissie een bezoek aan Nederland. Het bezoek was bedoeld als kennismaking met de Nederlandse landbouw en uitwisseling van standpunten rondom het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid.
Lees verder

'Silkroad to China', neem deel aan onze handelsmissie
In november 2017 organiseert Oost NV een handelsmissie onder leiding van de gedeputeerde Michiel Scheffer van de provincie Gelderland naar de provincie Hubei in China. Belangrijk thema is de Zijderoute, omdat deze voor het Gelders bedrijfsleven grote exportkansen biedt.
Lees verder

Rijbewijs is géén reisbewijs
Reist u vanuit Slovenië naar Kroatië, dan verlaat u het Schengengebied. U gaat dan een internationale grens over. Daarvoor MOET u een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart hebben.
Lees verder

Update reisadvies
De staking van de Nationale Vakbond van Docenten van Peru is voor onbepaalde tijd verklaard en treft het vervoer van goederen en passagiers in het hele land. In het bijzonder zijn er vele blokkades bij belangrijke wegen en is de toegang tot verschillende vliegvelden in het land moeilijk. Hierdoor is ook het normale verkeer in veel gevallen erg gecompliceerd.   De regering heeft extra politieagenten ingezet om de belangrijke wegen en/of vliegvelden te bewaken. Geadviseerd wordt de ontwikkelingen...
Lees verder

Reisadvies update
Beste reizigers, OPGELET:   De overheid van Peru heeft in 6 districten de noodtoestand uitgeroepen. In de districten JULIACA in de San Román (Puno) provincie, WANCHAQ, SAN SEBASTIÁN en CUSCO, in de provincie Cusco, en MACHU PICCHU en OLLANTAYTAMBO in de provincie Urubamba (Cuso) zijn vele meldingen van geweld, gerelateerd aan de nationale docenten stakingen, binnen gekomen. Ter reactie heeft de Peruaanse in deze districten de noodtoestand uitgeroepen, die tot 30 dagen validiteit heeft. Dit...
Lees verder

Aardbeving Griekenland en Turkije
Het ministerie van Buitenlandse Zaken is in contact met lokale autoriteiten na de aardbeving in Griekenland en Turkije en zoekt uit of er Nederlanders bij betrokken zijn. BZ is 24/7 bereikbaar op +31247247247 of volg BZ hierover op @247BZ.
Lees verder