Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zondag 30 juli 2017

Duitsland: Zomerfeest op "Camping Klein Seedorf"

Zomerfeest op "Camping Klein Seedorf"


Op een heuse camping konden we dit jaar ons zomerfeest vieren. Nadat het de hele dag geregend had, brak prompt om vijf uur de zon door en kwamen de gasten goedgehumeurd binnen.
Geke verwelkomde de bezoekers met een fris aperitiefje en bedankte zich bij de vrijwilligers voor hun inzet bij dit feest.
Voor het eten werd het eerste rondje bingo gespeeld. Voor de beginners moest Henk de spelregels uitvoerig uitleggen. Uiterlijk toen Ricky de eerste prijs van deze ronde in ontvangst kon nemen, hadden we het allemaal begrepen.
Intussen hadden we wel honger gekregen, maar gelukkig stonden de barbecues klaar en kon een ieder zijn stukje vlees grillen. Het heeft allen best gesmaakt en ook de salades waren erg lekker.

Na het eten zorgde livemuziek van het duo Tutti Frutti uit Kirchtimke voor de nodige stemming. Er werd meegezongen en meegedeind op muziek van weleer. Zelfs de dansvloer bleek een echte aantrekkingskracht te hebben. In de pauzes werd weer bingo gespeeld. Onder grote hilariteit kon Ricky ook van de volgende ronden prijzen in ontvangst nemen. Erg leuk was dat alle bingokaartjes meededen aan een verloting van allerlei nuttige en handige dingen.
Er werd nog tot in de late uurtjes uitbundig feest gevierd, wat waarschijnlijk ook daaraan lag dat een aantal mensen hun bed bij zich hadden.

Lees verder