Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 21 juli 2017

Handelsmissie Gelderse bedrijven naar China

Handelsmissie Gelderse bedrijven naar China
Heeft u een bedrijf in Gelderland en wilt u zakendoen in Centraal-China? Ga dan mee met de handelsmissie naar Wuhan in de provincie Hubei, onder leiding van de gedeputeerde Michiel Scheffer van de provincie Gelderland. Tijdens deze missie organiseert het Netherlands Business Support Office (NBSO)...
Lees verder

Toewijzing gezouten en ander pluimveevlees uit Brazilië, Thailand en andere landen - juli 2017
Nieuwsbericht 17.061 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingspercentages bekendgemaakt voor gezouten en ander pluimveevlees uit Brazilië, Thailand en andere landen (Verordening (EU) 2017/1351).
Lees verder

Berichtenbox: ruim 500.000 berichten verstuurd
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft de WBSO-regeling als eerste aangesloten op de Berichtenbox voor bedrijven.
Lees verder

Toewijzing knoflook tweede deelperiode 2017/2018
Nieuwsbericht 17.062 – De Europese Commissie (EC) heeft op 20 juli 2017 de toewijzingspercentages gepubliceerd voor de invoercertificaten voor knoflook voor de tweede deelperiode 2017/2018.
Lees verder

Octrooiblog: rookloze barbecue
Leuk, met z'n allen in de tuin om de barbecue. De buren beleven er door de rook meestal minder plezier aan. Maar het kan ook zonder rook. Er is al van alles uitgevonden én op de markt.
Lees verder