Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 27 juli 2017

Startup-evenement South Summit Madrid

Startup-evenement South Summit Madrid
Als startup zakendoen in Spanje, Latijns-Amerika of Noord-Afrika? Het startup-evenement South Summit Madrid van 4 tot 6 oktober 2017 biedt kansen om in deze regio's voeten aan de grond te krijgen.
Lees verder

Kansen bij sanering afvalstortplaats India
De Greater Visakhapatnam Smart City Corporation Limited (GVSCCL) nodigt gekwalificeerde Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan een project voor de sanering van de afvalstortplaats Kapuluppada in
Lees verder

Matchmaking event tijdens Polagra Food Fair, Polen
Bent u werkzaam in de voedingsmiddelen- en drankensector? En wilt u ondernemen in Centraal- of Oost-Europa? Op 26 september 2017 organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking event tijdens de internationale vakbeurs Polagra in Poznan, Polen.
Lees verder

Jaarlijkse missie energiesector naar Internationale Financiële Instellingen in Washington DC
Bent u actief als consultant, leverancier of producent van energieapparatuur? Of wilt u investeren in energieprojecten in ontwikkelingslanden? Ga dan mee met de jaarlijkse missie van de energiesector naar de financiële instellingen in Washington DC. De missie vindt plaats tussen 23 en 25 oktober...
Lees verder

Opening aanvraag invoercertificaten Hilton beef uit VS en Canada - augustus 2017
Nieuwsbericht 17.064 - Voor het contingent Hilton Beef uit de Verenigde Staten en Canada kunt u invoercertificaten aanvragen voor een hoeveelheid van 1.828.208 kg.
Lees verder