Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 10 juli 2017

Voorkomen van geweld op de werkvloer is een slimme business case

Voorkomen van geweld op de werkvloer is een slimme business case
RVO.nl heeft een gids uitgegeven over het voorkomen van geweld op de werkvloer. Partnering for Social Impact maakte de gids, in samenwerking met CNV Internationaal.
Lees verder

Octrooiblog: octrooigadgets voor maximaal vakantieplezier
Zorgeloos dobberen en duiken deze zomer? Vergeet dan niet een paar handige zomergadgets. Leuk om te hebben. Of om te bespreken tijdens de afwas op de camping in Frankrijk.
Lees verder

Holland Lounge op de Shandong Animal Husbandry Expo
Wilt u zakendoen op het gebied van veeteelt in China? De Holland Lounge op de Shandong Animal Husbandry Expo op 23 en 24 oktober 2017 biedt u kansen om uw bedrijf actief te promoten in de Chinese veeteeltsector.  De Shandong Animal Husbandry Expo in de stad Jihan is met 70.000 bezoekers de...
Lees verder

Jordanië: private sectorontwikkeling voor weerbaarheid
Sinds het uitbreken van de oorlog in Syrië gaat Jordanië gebukt onder de gevolgen van de opvang van vluchtelingen. Nederland ondersteunt het land bij het creëren van een beter toekomstperspectief.
Lees verder

Circulaire economie innovatiemissie Taiwan
Bent u ondernemer en actief in de circulaire economie? Wilt u samenwerken met Taiwan en de kansen daar benutten? Ga dan in september mee met de Circulaire Economie Innovatiemissie in Taiwan. Van 24 tot en met 29 september 2017 organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in...
Lees verder