Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 21 augustus 2017

Aanvragen invoer rundersector in september

Aanvragen invoer rundersector in september
Nieuwsbericht 17.070 – Voor een aantal invoerregelingen in de rundersector kunt u in september 2017 invoercertificaten of importrechten aanvragen.
Lees verder

Seminar Businesskansen in Afrika met de European Investment Bank
Ontdek kansen in Afrika en op Aruba, Curaçao en Sint Maarten op het gebied van water, energie, infrastructuur en agro. Kom naar het seminar dat RVO.nl organiseert samen met de European Investment Bank (EIB).
Lees verder

Octrooiblog: Slippertje van Crocs
Mooi of oerlelijk, die felgekleurde 'plastic klompen'? Hoe dan ook, je onderscheidt je wel met je Crocs. Maar een Amerikaanse rechter ziet dat anders.
Lees verder

StartupFest New Materials
Startup Fest Europe is een wereldwijd festival gericht op het groeien en samenbrengen van startende bedrijven. Gedurende het evenement 'New Materials' op 25 september in Rotterdam bundelen startups hun krachten om gevestigde bedrijven te helpen bij uitdagingen op het gebied van...
Lees verder

Digital Health Missie naar Silicon Valley
Bent u ondernemer in de e-health sector? Wilt u uitbreiden naar de Verenigde Staten? Ga dan mee met de Digital Health missie naar Silicon Valley, Bay Area, van 5 tot en met 10 november 2017. Deze missie is geschikt voor groeiende ondernemingen die een 1e ervaring in het verkopen en/of ontwikkelen...
Lees verder