Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 11 augustus 2017

Nederlands tintje in top 150 meest innovatieve bedrijven Brazilië

Nederlands tintje in top 150 meest innovatieve bedrijven Brazilië
De belangrijkste Braziliaanse economisch-financiële krant Valor Econômico heeft een lijst gepubliceerd met de 150 meest innovatieve bedrijven van het land.
Lees verder

Handelsmissie Havenontwikkeling Uruguay en Argentinië
Bent u ondernemer in de maritieme sector? Wilt u zakendoen met Latijns-Amerika? Ga dan mee met de handelsmissie Havenontwikkeling Uruguay en Argentinië van 7 tot en met 10 november 2017. U bezoekt de belangrijkste havenconferentie van Latijns-Amerika.
Lees verder

Interessepeiling missie afvalsector Maleisië
Bent u werkzaam in de afvalsector en wilt u zakendoen in Maleisië? Van 22 tot en met 24 oktober 2017 vindt in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur het International Solid Waste Management Association (ISWA) World Congres plaats. Bij voldoende belangstelling organiseert de Nederlandse ambassade in...
Lees verder

Octrooiblog: voortbouwen op Legosteentjes
Heel veel producten van Lego zijn beschermd met octrooien, modelrecht en auteursrecht. Die mag je dus niet namaken. En de naam Lego mag je al helemaal niet gebruiken!
Lees verder

Informatiebijeenkomst Financiering van Innovatie
Wat zijn de financieringsmogelijkheden van kleine en grote innovaties? Wat zijn de risico's van beide? Zijn er ook voor u mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van regelingen of subsidies? Tijdens deze bijeenkomst krijgt u uitleg over de routes die u kunt volgen rondom financiering. Aan het...
Lees verder