Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 15 september 2017

Informatiebijeenkomst Internationale financieringsmogelijkheden

Informatiebijeenkomst Internationale financieringsmogelijkheden
Bent u een ondernemer met internationale ambities? Kom donderdag 5 oktober 2017 naar Papendrecht voor de bijeenkomst Financieringsmogelijkheden voor internationaal zakendoen. Deze bijeenkomst vindt ook plaats in Amersfoort op 3 oktober en in Eindhoven op 4 oktober.
Lees verder

Kansenseminar binnenwateren en zeehavens in Oekraïne
De Nederlandse ambassade in Kiev en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseren een kansenseminar over de ontwikkelingen van de binnenvaartwegen in Oekraïne. Dit seminar valt binnen het Dnipro Development Initiative (DDI) dat de Nederlandse ambassade in Kiev heeft gelanceerd.
Lees verder

Octrooiblog: Digitale innovaties beschermen in de praktijk
De weg kwijt? Geen probleem. Je smartphone vertelt je binnen een paar seconden hoe je het snelst van A naar B komt. Maar hoe doe je dat in een gebouw, zonder GPS?
Lees verder

Aanvragen gezouten en ander pluimveevlees - oktober 2017
Bericht 17.077 – Van 1 tot en met 9 oktober 2017, uiterlijk om 13.00 uur kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor de invoer van gezouten en ander pluimveevlees uit Brazilië, Thailand
Lees verder

Eerste 3D vogelradar met steun Innovatiekrediet
Robin Radar Systems (RRS) ontwikkelt radars om kleine doelen, zoals vogels en drones, te volgen. Op 14 september presenteerde RRS de eerste 3D vogelradar.
Lees verder