Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 29 september 2017

Kennis en technologie innovatiemissie Californië: Next Generation Farming

Kennis en technologie innovatiemissie Californië: Next Generation Farming
Bent u actief op het gebied van smart agriculture en heeft u interesse in samenwerking met Californië? Ga dan mee met de kennis- en technologie innovatiemissie in november. De doelen van deze missie zijn:
Lees verder

Kansenseminar Maleisië
Wilt u zakendoen in of met Maleisië? Tijdens het investeringsseminar over Maleisië op 19 oktober 2017 in Amsterdam komt u alles te weten over de kansen voor Nederlandse ondernemers. Maleisische experts geven presentaties en leiden discussies over zakelijke kansen voor u in Maleisië. Ook delen...
Lees verder

Opening inschrijving invoercertificaten varkensvlees Canada
Bericht 17.088 -Van 2 tot en met 9 oktober 2017, uiterlijk om 13.00 uur, kunt u aanvragen indienen voor het nieuwe invoercontingent varkensvlees uit Canada.
Lees verder

Vereenvoudiging WBSO voor ondernemers
Bedrijven die in 2018 gebruik maken van de WBSO kunnen in 2019 eenvoudiger hun gemaakte S&O-uren en eventuele gemaakte kosten en uitgaven doorgeven.
Lees verder

Maatwerk Matchmaking e-mobility Wenen
Doet u zaken in de e-mobilitybranche en zoekt u Oostenrijkse samenwerkingspartners? Doe dan mee aan Maatwerk Matchmaking op dinsdag 21 november in Wenen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u inspirerende korte lezingen over energietransitie en mobiliteit in de toekomst. Daarna volgen...
Lees verder