Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 4 oktober 2017

Nederlands gezin in Canada: Over paarden, kinderen en zelfbeheersing

 
Over paarden, kinderen en zelfbeheersing
Het opvoeden van paarden en mensenkinderen heeft overeenkomsten. Dat was mijn conclusie vandaag toen in zonder enige issue op mijn paard zijn rug klom. Gister nog was het een heel ander verhaal. Mijn pogingen om een voet in de stijgbeugel te krijgen werden door Pilgrim beantwoord door zich van mij...
Lees verder

Gekkenhuis
Je hebt wel eens van die dagen waarop alles tegelijk gebeurt. Wanneer je de ene telefoon op legt en de andere al weer gaat. Gisteren was zo'n dag. Het begon al vroeg, met een vriendin en buurvrouw van iets verderop aan de telefoon. Zij schrijft al tijden heel serieus aan een boek, maar ze...
Lees verder

Facebook
Toen een Nederlandse nicht mij uitnodigde om op Hyves een account te openen, omdat daar zoveel Nederlandse bekenden zouden zitten, zat ik al op Facebook, vooral bevolkt door mensen aan deze kant van de oceaan. In die tijd (2007) werd je op Facebook uitgenodigd een zin aan te vullen, die in mijn...
Lees verder