woensdag 18 oktober 2017

Nederlandse expertise op cybercongres Tokio

Nederlandse expertise op cybercongres Tokio
In aanloop naar de Olympische Spelen van Tokio in 2020 is Japan op zoek naar expertise van Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van cybersecurity.
Lees verder

Interessepeiling factfinding-missie India duurzame energie
Bent u werkzaam in de (duurzame) energiesector? Wilt u ondernemen in India? Ga dan mee met de factfinding-missie energie en solar, naar Mumbai en Delhi.'The smart money in India today is in renewables' De verwachting is dat het aandeel duurzame energie (renewables) in India in de periode van 2017...
Lees verder

Food & Beverage-missie Vietnam met verlenging Cambodja
Doet u zaken in de sector Food & Beverage en wilt u zakendoen in Vietnam? Ga dan van 29 januari tot 3 februari 2018 mee met de handelsmissie naar Hanoi en Ho Chi Minh stad. U kunt de missie eventueel verlengen met een bezoek aan Cambodja. Tijdens de missie werkt u samen met een business-team...
Lees verder

Extra inschrijving uitvoer melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek
Nieuwsbericht 17.093 – Van 1 tot en met 10 november 2017 kunt u opnieuw uitvoercertificaten aanvragen voor de uitvoer van melkpoeder naar de Domincaanse Republiek.
Lees verder

nOeser winnaar China E-commerce Bootcamp
Het kinderkledingmerk nOeser gaat China veroveren. nOeser is uit 10 pitches gekozen als een van de winnaars van de China E-commerce bootcamp.
Lees verder