Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 2 oktober 2017

Smart City innovatie evenement in Barcelona

Smart City innovatie evenement in Barcelona
Wilt u uw kansen op het gebied van innovatie verkennen in Barcelona? Bent u benieuwd hoe Catalonië zich ontwikkeld heeft tot toonaangevende regio op het gebied van Smart Cities? neem dan deel aan het innovatie-evenement op 13 november 2017. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het...
Lees verder

Matchmakingreis Mexicaanse tuinbouw
Wilt u zakendoen met Mexico? En bent u actief in de tuinbouwsector? Ga dan mee met de matchmakingreis van 12 tot 17 november 2017 en bezoek de grootste tuinbouwbeurs in Mexico. Het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Querétaro heeft rond de Expo AgroAlimentaria Guanajuato 2017 een...
Lees verder

Representatieve prijzen pluimvee- en eiersector
Nieuwsbericht 17.089 - De Europese Commissie (EC) heeft de nieuwe representatieve prijzen bekendgemaakt in de pluimvee- en eiersector. Dit staat in de Uitvoeringsverordening (EU) 2017/1771.
Lees verder

Octrooiblog: MKB Innovatie Top 100-winnaar laat kleintjes duurzaam rijden
Een buggy, helemaal gemaakt van duurzame materialen. De maker, het Maastrichtse bedrijf Greentom, won op 21 september de MKB Innovatie Top 100.
Lees verder

Dutch Mobility Hackaton zoekt oplossingen voor mobiliteitsuitdagingen
Utrecht Inc, de broedplaats van Universiteit Utrecht voor studenten en starters, ondersteunt goede ideeën uit de Dutch Mobility Hackaton.
Lees verder