Doorgaan naar hoofdcontent

Aanvragen invoercertificaten en importrechten diverse invoerregelingen pluimvee- en eieren

Aanvragen invoercertificaten en importrechten diverse invoerregelingen pluimvee- en eieren
Nieuwsbericht 17.102 - Van 1 tot en met 7 december 2017, uiterlijk om 13.00 uur, kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor diverse invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector.
Lees verder

Nederlandse gaswinning inspireert Senegal
Senegal staat op punt om een wereldwijde gasexporteur te worden dankzij de vondst van een grote gasbel en een aantal olievelden. Dat biedt ook kansen voor Nederlandse bedrijven.
Lees verder

Stakeholdersbijeenkomst grondstoffen
Bent u bezig met grondstoffen en de transitie naar een circulaire economie? Wilt u meediscussiƫren over Europees beleid? Kom dan naar de stakeholdersbijeenkomst grondstoffen. Medio november krijgen de Nederlandse transitieagenda's voor de circulaire economie meer vorm. Deze zijn van invloed op de...
Lees verder

Intellectueel eigendom: zucht of zegen?
Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw product of nieuwe techniek? Wat zijn daarbij de mogelijkheden van intellectueel eigendom? Hoe kunnen deze rechten u helpen en waar liggen de gevaren op de loer? U hoort het op de bijeenkomst 'Intellectueel eigendom: zucht of zegen?'. De...
Lees verder

Belangrijke impuls voor medicijn tegen ziekte van Parkinson
Tegen de ziekte van Parkinson, die wereldwijd zo'n 10 miljoen mensen treft, is nog geen medicijn dat de ziekte geneest. Tot nu toe kan medicatie alleen de klachten verminderen.
Lees verder