Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 8 november 2017

Bezoek minister Halbe Zijlstra aan Parijs

Bezoek minister Halbe Zijlstra aan Parijs
De Nederlandse minister van Buitenlandse zaken, de heer Halbe Zijlstra, heeft vandaag in Parijs een ontmoeting gehad met de heer Jean-Yves Le Drian, de Franse minister van Europa en Buitenlandse zaken, en mevrouw Nathalie Loiseau, de Franse minister voor Europese zaken.
Lees verder

Sluitingsdagen consulaat Arusha
Graag wijzen wij u op de sluitingsdagen van het Nederlands honorair consulaat in Arusha, Tanzania voor de komende maanden.   Het consulaat zal gesloten zijn gedurende de volgende perioden: Vanaf zaterdag 18 november t/m zondag 3 december 2017 en Vanaf zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018. Mochten zich in de tussentijd dringende zaken voordoen, dan kunt u contact opnemen met de Nederlandse Ambassade te Dar es Salaam. Voor contactgegevens, kijkt u alstublieft op:...
Lees verder

Sluitingsdagen ambassade in Boedapest
Graag wijzen wij u op de sluitingsdagen van de Nederlandse ambassade in Boedapest, Hongarije in de kerstperiode. De ambassade zal gesloten zijn vanaf maandag 25 december t/m maandag  1 januari 2018. Mochten zich in de tussentijd dringende zaken voordoen, dan kunt u contact opnemen met de dienstdoend ambtenaar.
Lees verder

Dit wordt de week voor zakendoen in China
Om 13:30 uur klinkt een slag op de gong waarmee Z.E. WU Ken, Ambassadeur van de Volksrepubliek China in Nederland, de 4e editie van de China Business Week officieel voor geopend verklaard. De komende week staat in het teken van kansen voor Nederlandse bedrijven in China.
Lees verder

Ambassade Madrid zoekt een tijdelijk medewerker (m/v) voor een fulltime functie 'Receptioniste/Telefoniste', schaal 4.
De geschikte kandidaat (m/v) krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en/of vervanging aangeboden (maximaal 6 maanden) met proeftijd van 1 maand. De werkweek bedraagt 37,5 uur per week van maandag t/m vrijdag. Werktijden: 09:00-17:00 uur met een half uur pauze. Minimum bruto maandsalaris afhankelijk van kennis en ervaring: € 1.777,00. Aanvang werkzaamheden is voorzien op 2 januari 2018. Hieronder volgt een korte beschrijving van de functie en de voorwaarden waaraan de kandidaat (m/v)...
Lees verder