donderdag 23 november 2017

Chili: Sinterklaasfeest 2017

🎶  Hij komt, hij komt...  🎶

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen de
Nederlandse kinderen in Chili bezoeken!

De Sint en zijn Pieten komen dit jaar op zondag 3 december op bezoek bij de residentie van de Nederlandse Ambassade. Graag willen wij alle Nederlandse kinderen en hun ouders hiervoor uitnodigen.

Lees de onderstaande informatie alstublieft zorgvuldig door. Let er op dat alle kinderen en ouders/verzorgers ingeschreven dienen te worden om het feest bij te kunnen wonen. Wij verzoeken u het aanmeldingsformulier voor dinsdag 28 november in te vullen.

WANNEER: Zondag 3 december vanaf 10:30 uur (11:00 uur ontvangst van de Sint)

WAAR: In de tuin van de residentie van de Nederlandse ambassade bij ambassadeur Harman Idema.
Adres: Apoquindo 5376, Las Condes, Santiago

INSCHRIJVING: Vul het aanmeldingsformulier voor dinsdag 28 november in

LET OP: Uit veiligheidsoverwegingen van de ambassade dienen alle kinderen én volwassenen die de residentie wensen binnen te gaan, van te voren ingeschreven te zijn via het aanmeldingsformulier.
Uw aanmelding zal bij binnenkomst worden gecontroleerd en alléén degenen met inschrijving worden toegelaten. Omdat het een kinderfeest is vragen we u het aantal volwassenen te beperken.

CADEAUS: U wordt verzocht het cadeau voor uw kind(eren) t.w.v. maximaal 5.000 CLP af te geven bij de residentie met duidelijke vermelding van naam en leeftijd van het kind op de cadeauverpakking. Dit kan vanaf maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december.

GOEDE DOEL: Laten we van dit kinderfeest gebruik maken om óók andere kinderen blij te maken! Neem oud speelgoed van je kind(eren) mee naar het Sinterklaasfeest om het te doneren aan een kinderopvangtehuis.

Met vriendelijke groet,

De Nederlandse Vereniging