zondag 12 november 2017

Duitsland: Mosselen- en bokbier feest

Mosselen- en bokbier feest

Ondanks het gure weer en de stromende regen kwamen toch vijftig mensen op deze zaterdagavond naar het clubgebouw. Het was tijd voor het mosselen- en bokbierfeest. Onze kok Ed Berghuis had zijn zoon als hulp meegebracht en het duurde niet lang voordat dampende schalen met mosselen op de tafels stonden. Nu was het heerlijk smullen, ook voor de mensen die als alternatief lekkere spareribs hadden besteld.

Het bokbier vond gretig aftrek, maar ook een glaasje wijn smaakte voortreffelijk bij deze maaltijd. Het was gezellig druk en de bar- en activiteitencommissie had weer voor een geslaagde avond gezorgd. Zie ook fotoboek