donderdag 23 november 2017

Kenia: Sinterklaasfeest 2017

Beste allemaal,

Er staan voor volgende maand weer een aantal activiteiten op de kalender, die we graag bij jullie onder de aandacht brengen.

2 DECEMBER SINTERKLAAS IN NAIROBI

We hebben het natuurlijk al eerder aangekondigd, maar hierbij een reminder.
Opgeven voor Sinterklaas kan nog tot 30 november!

Datum: zaterdag 2 december
Tijd: 10.00 – 13.00
Locatie: Nederlandse School, Windy Ridge, Karen, Nairobi.
Kosten: 700 Kshs per kind
Aanmelden kan via aanmeldformulier

5 DECEMBER GOEDE DOELEN KOFFIE OCHTEND EN KERSTMARKT

Vanwege de inauguratie van de president op 28 november verschuiven we de goede doelen koffie ochtend en kerstmarkt naar dinsdag 5 december. Tijdens de koffie ochtend verkopen verschillende goede doelen hun spulletjes en een aantal anderen zullen kort iets vertellen over hun project. Ook worden er spullen verkocht die niet aan een goed doel gerelateerd zijn.

Datum: dinsdag 5 december
Tijd: 10.00 – 12.00
Locatie: Lower Kabete (na aanmelding krijg je het adres toegestuurd)
Aanmelden kan bij: Henriette door een mail te sturen naar jethondius@gmail.com
Kosten: leden gratis, niet leden 200 Kshs

Zelf een tafel op de Kerstmarkt?

Wil je zelf aanwezig zijn met jouw goede doel of gewoon wat spulletjes verkopen op de Kerstmarkt, neem dan contact op met Henriette jethondius@gmail. com voor meer informatie en praktische afspraken.
Kosten:
Voor goede doelen gratis
Alle anderen: 1500 Kshs (die uiteraard weer naar een goed doel gaan, deze keer is het goede doel Kenya Kesho)

Hopelijk tot snel!
Hartelijke groet,