dinsdag 7 november 2017

Ons Oranje! Oranje werkt toe naar duels met Schotland en Roemenië

Oranje werkt toe naar duels met Schotland en Roemenië
Het Nederlands elftal verzamelde zich gisteren, maandag 6 november, in Noordwijk voor de oefeninterlands tegen Schotland en Roemenië. Een dag later betrad de selectie van bondscoach Dick Advocaat het veld van Quick Boys voor de eerste training in aanloop naar de twee duels. Op donderdag 9 november staat een vriendschappelijke ontmoeting met Schotland op het programma voor Oranje. De aftrap in het Pittodrie Stadium in Aberdeen is om 19.45 uur lokale tijd (20.45 uur in Nederland).     Oranje in actie bij Quick Boys. Oranjes laatste wedstrijd in 2017 – uit tegen Roemenië – wordt op dinsdag 14 november gespeeld. In de Arena Națională in Boekarest, waar het één uur later is dan in Nederland, is de aftrap om 21.00 uur plaatselijke tijd.