dinsdag 7 november 2017

Ons Oranje! Timothy Fosu-Mensah vervangt Kenny Tete bij Oranje

Timothy Fosu-Mensah vervangt Kenny Tete bij Oranje
Timothy Fosu-Mensah meldt zich vandaag niet bij Jong Oranje in Zeist, maar bij het Nederlands elftal in Noordwijk. De verdediger van Crystal Palace vervangt Kenny Tete (Olympique Lyon), die het trainingskamp van Oranje wegens een knieblessure moet verlaten. De 19-jarige Fosu-Mensah heeft één cap achter zijn naam staan; hij debuteerde in de WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Nederland (4-0) van 31 augustus. Vriendschappelijke ontmoetingen Voor het Nederlands elftal staat donderdag 9 november een vriendschappelijke ontmoeting met Schotland op het programma. De aftrap in het Pittodrie Stadium in Aberdeen is om 19.45 uur lokale tijd (20.45 uur in Nederland). Oranjes laatste wedstrijd in 2017 – uit tegen Roemenië – wordt op dinsdag 14 november gespeeld. In de Arena Națională in Boekarest, waar het één uur later is dan in Nederland, is de aftrap om 21.00 uur plaatselijke tijd.