donderdag 23 november 2017

Rusland: Sinterklaasfeest 2017
      
 
Stichting
Nederlandse
Club Moskou

Sinterklaas komt naar Moskou!

Wij zoeken nog vrijwilligers!

Tot onze grote vreugde komt Sinterklaas ook dit jaar weer naar Moskou toe! Hij zal op zaterdag 2 december langskomen bij groep 1 en 2 van de Nederlandse school ´NTC Mishka´ en vervolgens van 12.00 - 14.00 uur alle Nederlandse kinderen begroeten. Het sinterklaascomité van de NCM en de Nederlandse school nodigt u en uw kinderen daarom graag uit.

Locatie
Anglo American School of Moscow (AAS)
1 Beregovaya Street, 125367 Moskou.
Neem uw paspoorten mee, anders komt u niet binnen!

 

Aanmelden
U kunt uzelf en uw kinderen opgeven door dit aanmeldingsformulier naar ons te mailen. Na aanmelding naar [email protected] com ontvangt u een bevestiging. Aanvullende informatie zal ook via de e-mail verstuurd worden.
 
De deadline voor de aanmelding is 25 november. Na deze datum kunnen wij geen aanmeldingen meer accepteren i.v.m. het aanmelden bij de American School. Mocht u, na aanmelding, onverhoopt niet kunnen komen, dan horen wij dat ook graag van u.

Cadeau
U wordt verzocht voor uw kind een cadeau mee te nemen t.w.v. maximaal €15, welke sinterklaas tijdens het feest aan uw kind zal geven. Het zou leuk zijn als dit cadeau vergezeld is met een gedicht van maximaal 4 zinnen, zodat Sint of Piet het kan voorlezen!

Wij zoeken vrijwilligers
Wij kunnen alle handen gebruiken die ons willen helpen met het versieren van de zaal, schminken van de zwarte pieten, het begeleiden van de spelletjes en het opruimen naderhand. Neem aub contact met ons op via [email protected] com en geef aan waarmee u kan helpen.