dinsdag 28 november 2017

DATUM: 28 November 2017

NVT Sinterklaasfeest
Sinterklaas
De termijn voor (verplichte) inschrijving voor het NVT Sinterklaasfeest hebben we kunnen verlengen tot en met vrijdag 1 december.
Inschrijven met opgave van naam en voornaam van alle volwassen deelnemers, en naam en voornaam plus leeftijd van ieder kind, via: sinterklaas@nvtbangkok.org.
Aanvang 10:00 uur, toegang vanaf 09:15 uur. Denk aan uw paspoort. Per gezin is 1 paspoort voldoende.
Nadere informatie en voorwaarden leest u in de vorige nieuwsbrief of op onze website.
Details:NVT Sinterklaasfeest
Tijd:2017-12-05 10:00-12:00
Plaats:Nederlandse Ambassade
Adres:15 Soi Ton Son
BTS:Chit Lom, uitgang 4
Sinterklaas
KIS International School

Voor uw agenda: NVT Filmavond
NVT Filmavond 13 december met Dorp aan de Rivier, aanvang 18:00 uur diner eigen kosten en 19:30 uur aanvang film; leden gratis, niet-leden 100 baht. Volgende nieuwsbrief meer details.
Details:NVT Filmavond
Tijd:2017-12-13 18:00
Plaats:nader te bepalen

MKB Samen Kerst
Op donderdag 21 december viert de MKB Thailand haar traditionele "Samen Kerst". Dit jaar met een heerlijk Tandoori Dinner Buffet geheel verzorgd door de Great Kabab Factory, e.e.a. omlijst met live muziek van de band Mary and Friends, begeleid door een gitarist.
Alle in Thailand woonachtige Nederlanders (met partner) zijn van harte welkom op deze "Samen Kerst" bijeenkomst.
Toegang voor iedereen: na aanmelding en ontvangst van betaling op uiterlijk 13 december. Prijs: 950 baht p.p. (750 baht p.p. voor MKB Thailand leden). De prijs is exclusief drank.
Voor meer informatie en aanmelding zie de MKB website.
Details:MKB Samen Kerst
Tijd:2017-12-21 18:00