Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 28 november 2017

Zakendoen met de buren - locatie Rotterdam

Zakendoen met de buren - locatie Rotterdam
Wilt u zakendoen met België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk? Als u niet precies weet hoe u het beste kunt starten met ondernemen in onze buurlanden, kom dan op 24 januari 2018 naar het evenement Zakendoen met de Buren in Rotterdam.
Lees verder

Training Horizon 2020: veranderingen in het mkb instrument fase 2
Heeft uw organisatie al een Horizon 2020-mkb (SME) fase 2 project ingediend of gaat u dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de veranderingen die in 2018  plaatsvinden? Dan is deze training iets voor u! Deze training is speciaal gericht op mkb'ers en consultants die bezig zijn met...
Lees verder

Workshop: De basis van intellectueel eigendom, Zwolle
Afkijken, beschermen, delen of geheimhouden? Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter kunt maken door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als...
Lees verder

Inschrijving MKB Export Award van start
Mkb-ondernemers met de ambitie om internationaal zaken te doen kunnen zich inschrijven voor de 5e editie van de MKB Export Award.
Lees verder

Zakendoen met de buren - locatie Maastricht
Wilt u zakendoen met België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk? Als u niet precies weet hoe u het beste kunt starten met ondernemen in onze buurlanden, kom dan op 24 januari 2018 naar het evenement Zakendoen met de Buren in Maastricht.
Lees verder