Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zondag 17 december 2017

Duitsland: Kerstdiner 2017

Kerstdiner 2017

Het traditionele kerstdiner op 16 december 2017 was het laatste evenement van onze vereniging in dit jaar. De gasten werden door onze voorzitter Geke van Nes in de prachtig versierde zaal in het Gasthaus Adebar hartelijk met een glaasje bubbels begroet. Helaas konden een aantal leden om gezondheidsredenen deze keer niet deelnemen. Wij wensen allen van harte beterschap en hopen hen bij het volgende kerstdiner weer te mogen begroeten.

Met sfeervolle achtergrondmuziek begon het feestelijke vijf gangen menu. Ieder gerecht leek een waar schilderij, mooi gepresenteerd maar bovenal heerlijk! Bij het hoofdgerecht was er maar liefst keuze uit vijf groentensoorten en een salade!

Na het tussengerecht vertelde Geke met ondersteuning van Wilma een aardig verhaal over kerstmis onder de volle kerstmaan en een kleine jongen, die zich alleen maar een gezellige kerst wenste.

Bijzonder verrast werd de jarige Mimi van Swelm toen de hele zaal voor haar een verjaardagslied zong en het team van Gasthaus Adebar haar dessert met een ijsfontein serveerde.
Na een tweede kerstverhaal van Geke ging iedereen tegen half twaalf verzadigd en tevreden naar huis. Zie ook fotoboek.

Lees verder