woensdag 27 december 2017

Economisch werkbezoek Health Care in België met minister Sigrid Kaag

Economisch werkbezoek Health Care in België met minister Sigrid Kaag
Bent u een innovatief bedrijf actief in de sector Life Sciences & Health (LSH) en heeft u interesse in de Belgische markt en LSH sector? Ga dan mee met dit economisch werkbezoek met minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op woensdag 21 februari 2018 in Leuven.
Lees verder

Bedrijvenbeurs tijdens Winter Cycling Congress Moskou
Bent u actief in de fietsenbranche? En wilt u zich richten op de fietscultuur in landen met een koud klimaat? Kom dan naar de bedrijvenbeurs tijdens het Winter Cycling Congress in Moskou.Fietsinfrastructuur en fietspromotie Van 8 tot en met 11 februari 2018 vindt in Moskou de 6e editie van het...
Lees verder

Toewijzing en schorsing suiker India december 2017
Nieuwsbericht 17.122 - De Europese Commissie (EC) heeft het toewijzingspercentage bekendgemaakt voor het tariefcontingent suiker uit India (uitvoeringsverordening (EU) 2017/2420).
Lees verder

Toewijzing importrechten pluimveevlees Oekraïne
Nieuwsbericht 17.121 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzing bekendgemaakt voor het tariefcontingent voor vlees van pluimvee van oorsprong uit Oekraïne (uitvoeringsverordening 2015/2078).
Lees verder

Juridisch financiële basiscursus Horizon 2020 - maart
Neemt uw organisatie deel aan een Horizon 2020-project of gaat zij dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is deze Juridisch financiële basiscursus iets voor u! De cursus richt zich op...
Lees verder