donderdag 21 december 2017

Frankrijk: Nieuwjaarsborrel

DONDERDAG 18 JANUARI - DCBDX NIEUWJAARSBORREL!

Dutch Connection Bordeaux wenst U allen fijne feestdagen en een fantastisch, succesvol, gezellig en vooral gezond 2018!

Om samen te proosten op het nieuwe jaar organiseren wij wederom onze traditionele nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari om 19h00 in het IBIS Hotel Bordeaux Centre Bastide.

We zullen deze borrel beginnen met een (korte!) ALV om de agenda voor 2018 te presenteren en om financiële verantwoording af te leggen.

Wij hopen u ook dit jaar weer in grote getale te mogen verwelkomen!

Voor leden van DCBDX staat een gratis welkomstdrankje met bubbels en iets te knabbelen klaar. Verdere consumpties, zoals bijvoorbeeld de speciale tapasplankjes, zijn voor eigen rekening.

Niet-leden betalen 5€ aan entree voor deze nieuwjaarsborrel (en kunnen dan gelijk meeproosten!).

Bij aankomst kunt u ook direct lid worden. Wij herinneren u eraan dat het jaarlidmaatschap voor 2018 €50 (gezin) danwel €35 (1-persoon) bedraagt.

Kinderen zijn welkom. Er zal een speciaal kinderhoekje zijn ingericht met kleurplaten en wat boekjes.

Wij horen graag vóór 15 januari 2018 of u kunt komen via info@dcbdx.fr.

adres: IBIS Hotel Bordeaux Centre Bastide: 16 Allée Serr - ZAC Coeur de Bastide - 33100 Bordeaux

BESTUURDER M/V GEZOCHT

Heeft u interesse in een bestuursfunctie? Dit is uw kans! Wij zoeken iemand die samen met ons het ledencontact kan onderhouden en de ledenadministratie wil verzorgen! Contacteer ons per e-mail: info@dcbdx.fr!