Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 22 december 2017

Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT)

Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT)
Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan naar het internationale matchmaking-event tijdens het Floating Offshore Wind Event (FOWT) op 25 en 26 april 2018 in Marseille, Frankrijk.
Lees verder

Toewijzing invoercertificaten eiersector
Nieuwsbericht 17.120 - De Europese Commissie heeft het toewijzingspercentage gepubliceerd voor de invoerregeling GATT eieren en ovoalbumine.
Lees verder

Internationale matchmaking tijdens Biogaz Europe 2018
Op zoek naar internationale samenwerkingspartners op het gebied van biogas? Kom dan naar het internationale matchmaking-event tijdens de vakbeurs Biogaz Europe op 7 en 8 februari 2018 in Nantes, Frankrijk.
Lees verder

Juridisch financiële basiscursus Horizon 2020 - februari
Neemt uw organisatie deel aan een Horizon 2020-project of gaat zij dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is deze Juridisch financiële basiscursus iets voor u! De cursus richt zich op...
Lees verder

Octrooiblog: Lantaarnpaal: meer dan licht in donkere dagen
Een lantaarnpaal, wat valt daar nog aan te verbeteren? Veel! Dit netwerk van palen leent zich voor veel meer functies. Een duik in het verleden werpt zijn schaduw vooruit.
Lees verder