donderdag 14 december 2017

Recordaantal aanvragen subsidieregeling Praktijkleren

Recordaantal aanvragen subsidieregeling Praktijkleren
Voor de subsidieregeling Praktijkleren is in 2017 een recordaantal aanvragen ontvangen. Vooral in de onderwijscategorie mbo is meer subsidie aangevraagd, dan er beschikbaar is.
Lees verder

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2018
Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Kom dan op woensdag 31 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie in Rotterdam. U krijgt de kans om de ambassadeurs specifieke vragen te stellen over de betreffende landen. Op de Bedrijvendag zijn meer dan 145...
Lees verder

Extra budget voor MIT-R&D-samenwerkingsprojecten in 2017
Het subsidieplafond 2017 voor MIT-R&D-samenwerkingsprojecten is met € 1,2 miljoen verhoogd tot € 8,35 miljoen. Dat maakte het ministerie van Economische Zaken en Klimaat bekend.
Lees verder

Voorlichtingsbijeenkomst Asian Development Bank
Op 14 en 15 maart 2018 organiseert de Asian Development Bank (ADB) voor de negende keer de Business Opportunities Fair in Manilla, Filipijnen. Wilt u weten of deelname nuttig is voor uw organisatie? Kom dan op donderdag 1 februari 2018 naar de voorlichtingsbijeenkomst bij RVO.nl in Den Haag.
Lees verder

Toewijzing invoercertificaten zuivel
Nieuwsbericht 17.110 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzing bekend gemaakt voor de preferentiële invoerregelingen voor melk en zuivelproducten voor de deelperiode januari tot en met juni 2018.
Lees verder