woensdag 6 december 2017

Thailand: Borrel, Filmavond

NVT Sinterklaasfeest

Het NVT Sinterklaasfeest op de Nederlandse Ambassade vandaag kan een groot succes genoemd worden met bijna 300 bezoekers. Het weer zat ook mee, droog en niet al te heet.

NVT-Borrel

NVT-borrel

Het is weer tijd voor de vaste ontmoeting op de eerste donderdag van de maand, deze keer op 7 december.

Deze maand met een traditioneel Hollands wintermenu: goed gevulde erwtensoep voor slechts 125 baht.

Daar Sinterklaas al in het land is, is de kans zeer groot dat hij zich zal laten zien bij deze ontmoeting.

Dit is wat u deze maand verder mag verwachten:

• Natuurlijk een gezellige ontmoetings­plek waar u bekende en onbekende medelanders treft;
  • Om 20:00 uur de laatste nieuwtjes over de NVT in het woord van de voorzitter;
  • Een gratis welkomstdrankje voor nieuwe leden;
  • Een ruim assortiment Hollandse snacks, zoals bitterballen, kroketten, frikandellen, bamiblokken en nog veel meer.
Details:NVT-borrel
Tijd:2017-12-07 19:00
Plaats:The Captain's Pub
in Hotel Mermaid
Adres:6 Sukhumvit Soi 29
BTS:Asok, Phrom Phong
MRT:Sukhumvit

NVT Filmavond

Film: Dorp aan de Rivier

De NVT filmavond op 13 december, deze keer met Dorp aan de Rivier van Fons Rademakers uit 1958 naar het boek van Antoon Coolen.

Deze avond is voor eenieder toegankelijk. De film is voor NVT leden gratis, van niet-leden wordt een bijdrage van 100 THB gevraagd.

Voorafgaand om 18:00 is er gelegenheid om op eigen kosten te genieten van de culinaire capaciteiten van Bistro 33. De film vangt aan om 19:30, aansluitend aan het diner.

Aanmelden is niet nodig.

Een trailer van de film vindt u op YouTube.

Details:NVT Filmavond
Tijd:2017-12-13 18:00
Plaats:Bistro 33
Adres:22 Sukhumvit Soi 33
BTS:Phrom Phong

Hollandse Nieuwe

Sinds de vorige borrel hebben we de volgende nieuwe NVT leden mogen verwelkomen:

Antoinette de Bruin-Goossens, Robert de Bruin, Laura de Franchis, Raphael Bonnaud, Livia Bonnaud, Daria Bonnaud, Roxane Bonnaud, Gridsadang Saiyon, Laura Selman, Borja Marin Abarquero, Ella Marin Selman, Oscar Marin Selman, Thomas van Leeuwen, Marc van Amsterdam, Kenza Tarqaât, Xander Vissering, John de Wit, Hans van Mourik, Anno Zijlstra, Aleena Mapenia, Christel Dellepoort en Charles Adventure Demol.

Wellicht is de aankomende NVT-borrel een mooie gelegenheid om nader kennis te maken.

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.