dinsdag 12 december 2017

Thailand: flmavond, MKB Samen Kerst

NVT Filmavond

Film: Dorp aan de Rivier

De NVT filmavond op 13 december, deze keer met Dorp aan de Rivier van Fons Rademakers uit 1958 naar het boek van Antoon Coolen.

Deze avond is voor eenieder toegankelijk. De film is voor NVT leden gratis, van niet-leden wordt een bijdrage van 100 THB gevraagd.

Voorafgaand om 18:00 is er gelegenheid om op eigen kosten te genieten van de culinaire capaciteiten van Bistro 33. De film vangt aan om 19:30, aansluitend aan het diner.

Aanmelden is niet nodig.

Een trailer van de film vindt u op YouTube.

Details:NVT Filmavond
Tijd:2017-12-13 18:00
Plaats:Bistro 33
Adres:22 Sukhumvit Soi 33
BTS:Phrom Phong

MKB Samen Kerst

Op donderdag 21 december viert de MKB Thailand haar traditionele "Samen Kerst". Dit jaar met een heerlijk Tandoori Dinner Buffet geheel verzorgd door de Great Kabab Factory, e.e.a. omlijst met live muziek van de band Mary and Friends, begeleid door een gitarist.

Alle in Thailand woonachtige Nederlanders (met partner) zijn van harte welkom op deze "Samen Kerst" bijeenkomst.

Toegang voor iedereen: na aanmelding en ontvangst van betaling op uiterlijk 13 december. Prijs: 950 baht p.p. (750 baht p.p. voor MKB Thailand leden). De prijs is exclusief drank.

Voor meer informatie en aanmelding zie de MKB website.

Details:MKB Samen Kerst
Tijd:2017-12-21 18:00
Plaats:The Captain's Pub
in Hotel Mermaid
Adres:6 Sukhumvit Soi 29
BTS:Asok, Phrom Phong
MRT:Sukhumvit

Mededelingen

De BCT organiseert een speciale Kerst Get2gether op 14 december vanaf 19:00 in de Speakeasy rooftop bar in Hotel Muse. Meer informatie hier.