Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 20 december 2017

Toewijzing invoercertificaten pluimveesector

Toewijzing invoercertificaten pluimveesector
Nieuwsbericht 17.119 - De Europese Commissie heeft een aantal toewijzingspercentages gepubliceerd voor invoerregelingen in de pluimveesector.
Lees verder

Handelsmissie naar Oeganda
Heeft u interesse in zakendoen in Oeganda en bent u actief in een van de volgende sectoren: zuivel, tuinbouw, pluimvee, aardappels en machinebouw? Dan kunt u deelnemen aan een handelsmissie naar Oeganda. Deze missie staat in het teken van de beurs Harvest Money Expo in Kampala.
Lees verder

Mogelijkheden voor tuinbouw in Zimbabwe
Bent u actief in de tuinbouwsector en wilt u activiteiten opstarten in Zimbabwe? Of bent u hier juist al actief en wilt u uw onderneming uitbreiden? Kom dan naar onze Rondetafelsessie. Tijdens dit open overleg worden de mogelijkheden in de agrosector besproken. Zimbabwe biedt kansen voor zowel...
Lees verder

Vaccinontwikkeling & technologie innovatiemissie India
Bent u actief op het gebied van vaccinontwikkeling en/of nieuwe vaccinproductietechnologieën? Wilt u samen met Vlaamse collega's de R&D- en marktkansen in India verkennen en potentiële partners ontmoeten? Ga dan mee met de innovatiemissie naar New Delhi en Hyderabad, India. In de week van 19...
Lees verder

Bedrijven gezocht voor New Business Challenge Ghana 2018
Heeft u internationale ambities met uw bedrijf, met bijzondere interesse in Ghana? Deelname aan de New Business Challenge (NBC) kan uw kans zijn om die ambitie te verwerkelijken.
Lees verder