Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 1 januari 2018

Blog Nederlands gezin in Canada: Ode aan Hawk en even wat van mij afschrijven

 
Ode aan Hawk en even wat van mij afschrijven
Even leek de rust in september inderdaad weergekeerd. Ik zat nog een tijdje te luisteren naar muziek die ik in mijn persoonlijke lijstje van favoriete muziek van 2016 had staan. Vooral de laatste paar van Hozier ('From Eden' en 'Better Love') brachten we weer respectievelijk...
Lees verder

Oud en Nieuw
Terwijl ik dit zit te schrijven is er in sommige straten in Nederland nog vuurwerk te horen en ligt hier de avond nog voor ons. Toen we hier net een jaar woonden, waren we uitgenodigd voor een avondje met spelletjes bij buren thuis. Eigenlijk leek het erg op een oudejaarsavond zoals je die in...
Lees verder