Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 11 januari 2018

Creative Twinning: Kabinet stimuleert internationale samenwerking in de cultuursector

Creative Twinning: Kabinet stimuleert internationale samenwerking in de cultuursector
Het ministerie van Buitenlandse Zaken stelt € 5,2 miljoen beschikbaar voor meerjarige samenwerkingsverbanden tussen Nederlandse en buitenlandse culturele organisaties.
Lees verder

Informatiebijeenkomst cultuurfonds Creative Twinning
Bent u actief in de culturele of creatieve sector? Wilt u werken aan een project in een van de landen die grenzen aan de EU? Kom naar de informatiebijeenkomst over het nieuwe cultuurfonds Creative Twinning op 22 januari 2018. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u meer informatie over de...
Lees verder

Holland Paviljoen op Mobile World Congress 2018
Werkt u in de mobiele IT-sector? Heeft u internationale ambities? Van 26 februari tot en met 1 maart 2018 is Nederland op het Mobile World Congress (MWC) vertegenwoordigd met een Holland Paviljoen.
Lees verder

Training Horizon 2020: tips voor een Fast Track to Innovation voorstel
Heeft uw organisatie plannen om een Horizon 2020 Fast Track to Innovation voorstel in te dienen? Dan is deze training iets voor u! Deze training is speciaal gericht op bedrijven en consultants die bezig zijn met een aanvraag voor een Fast Track to Innovation van Horizon 2020. Met ongeveer 4  weken...
Lees verder

Training Horizon 2020: Veranderingen in het mkb (SME) instrument fase 2
Heeft uw organisatie al een Horizon 2020-SME fase 2 project ingediend of gaat u dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de veranderingen die in 2018 plaatsvinden? Dan is deze training iets voor u!
Lees verder