woensdag 24 januari 2018

Noorwegen: stamppotavond

Beste aspirant-leden,

Koud he? Maar het is pas écht winter met een flink bord stamppot.

Op donderdag 8 februari organiseert de Nederlandse Club Oslo een buffet van echte overheerlijke oud-Hollandsche boerenkool met worst, zuurkool met spekjes en hutspot met gehaktbal.

Bindende aanmelding kan via deze link https://goo.gl/forms/wx544qwt6tn1auCE2 en de uiterste aanmeldingsdatum is 2 februari (we hebben maximaal plaats voor 50 personen, dus wees er snel bij. Leden hebben voorrang op niet-leden en verder is het 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'). De kosten zijn 100 NOK p/p voor leden (maximaal twee personen krijgen korting per lidmaatschap) en 200 NOK p/p voor niet-leden en kan alleen contant of met Vipps betaald worden bij binnenkomst. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanvang is om 18.00 uur in Cafe Amsterdam (Kristian Augusts gate 12, Oslo). Aansluitend is de maandelijkse borrelavond!

Maak jij een kuiltje voor de jus of niet? Maakt niet uit; iedereen is welkom!

Tot dan!

Vriendelijke groeten,