donderdag 18 januari 2018

DATUM: 18 januari 2018

Voetbal Nederland-België

Voetbalwedstrijd

De Belgen staan er klaar voor. De voetbalmatch tegen de Nederlanders. Er zijn wedstrijden voor volwassenen en voor jeugd in groepen 6-8 jaar en 9-13 jaar. Er zijn nog spelers nodig! Meld met name uw kinderen snel aan bij voetbal@nvtbangkok.org.

Om de overwinning te vieren of de ondergang te verwerken is er na afloop van de wedstrijden een barbecue met de nodige spritualiën.

Details:Voetbalmatch Nederland-België
Tijd:2018-02-04 14:00-19:00
Plaats:Polo Football Park
Adres:Soi Polo, Wireless Road, Lumphini
BTS:Phloen Chit, uitgang 5
MRT:Lumphini

Supporters zijn meer dan welkom tijdens de wedstrijd en kunnen meegenieten van de barbecue. Zet de datum vast in uw agenda. Meer details (waaronder kosten) volgen.

Geslaagde Koffieochtend

Een gezellig drukke en informatieve koffieochtend vond plaats in de residentie. NVT-lid neurochirurg Dr Dick Zeilstra liet op inzichtelijke wijze in vogelvlucht zien hoe het brein in elkaar zit, waar de diverse functies zich bevinden en hoe het geheel werkt.

NVT-Koffieochtend

Mededeling KIS

Op 20 januari van 9:00 tot 12:00 houdt de KIS International School zijn jaarlijkse festijn met thema "Seaside Picnic". Er zijn kunsten en ambachten, spellen, prijzen, levende muziek en natuurlijk eten en drinken. Zie voor details hun Facebook evenement.

Voetbalwedstrijd

Mededeling consulaire dienst

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken maakt bekend vanaf 1 februari 2018 consulaire verklaringen en (handtekening)legalisaties uitsluitend nog door een ambassade mogen worden afgegeven. Voor het Consulaat te Phuket betekent dit dat daar enkel nog levensbewijzen mogen worden afgestempeld. Daarnaast blijft het consulaat consulaire bijstand aan Nederlanders in nood verlenen.

Consulaire verklaringen, zoals een visum-ondersteuningsbrief en een verklaring van woonplaats, kunnen (per post) worden aangevraagd bij de Nederlandse Ambassade in Bangkok. Voor een verklaring van in leven zijn dient u altijd in persoon bij het consulaat of de ambassade te verschijnen.

.

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.