maandag 19 februari 2018

Erkenningsprocedure invoer zuivel 2018

Erkenningsprocedure invoer zuivel 2018
Nieuwsbericht 18.010 - Wilt u voor 2018 aanvragen indienen voor invoercontingenten in de zuivelsector? Vraag dan vóór 1 april 2018 erkenning aan.
Lees verder

Octrooiblog: Curling met hulpmotor
Als er éven geen schaatsen of shorttrack op tv is, kijken we geïntrigeerd naar die curlers: de afzet. De extra schwung. De vegers. Voorál de vegers.
Lees verder

Ontmoet inkopers van voedingsmiddelen tijdens Tavola
Bent u producent van voedingsmiddelen en dranken? Ontmoet op 12 en 13 maart 2018 Europese inkopers tijdens 'Tavola', de internationale vakbeurs voor dranken en delicatessen in Kortijk, België.Matchmaking 'Tour d'Europe' Enterprise Europe Network organiseert voor de zesde keer een 'Tour...
Lees verder

Samen innovaties versnellen op Innovation Expo 2018
Innovaties leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de realisatie van de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Op de Innovation Expo ontmoeten het bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden elkaar.
Lees verder

Holland Stand op Global Food Innovation Summit
De Global Food Innovation Summit in Milaan biedt bedrijven en start-ups in de food-sector een uitstekend internationaal platform. De Nederlandse ambassade in Italië organiseert bij voldoende belangstelling op deze beurs een Holland Lounge. De beurs vindt plaats van 7 tot en met 10 mei 2018 en heeft...
Lees verder