vrijdag 9 februari 2018

HIK agenda maart

Beste Hollanders in Kenya,

Vanwege te weinig animo voor de golfdag op 18 februari hebben we besloten het een maand te verplaatsen naar zondag 18 maart.
Dit betekent dat we in maart een volle agenda hebben!

3 maart HIK African Party

Zin in een feestje? Dit keer organiseert de HIK een African Party met een dj en een band bij de Curragh Irish Pub & Bistro op de Ngong Race Course. En wat voor band... Edward Parseen and The Different Faces Band. Dus dat belooft heel wat voetjes van de vloer. We hebben deze avond een open bar en African street food.

zaterdag 3 maart van 20.00 - 03.00
The Curragh Irish Pub & Bistro, Ngong Race Course

Kosten HIK leden 2000 Kshs, niet leden 3000 Kshs
Betalen graag direct bij aanmelding via Mpesa nummer: 0708 906381 (Aafje Geurtsen).
Prijs is inclusief een welkomstdrankje en 3 consumptiebonnen voor finger food.

Contactpersoon: Jeanet Guijt 0708144135

Geef je op voor 26 februari

18 maart HIK Golftoernooi

Zondag 18 maart organiseren we een golftoernooi voor iedereen die redelijk door de baan kan komen, ook als je geen handicap hebt. In dat geval krijg je handicap 36. We spelen om de Mama Dikkers trofee. De Sigona Golf Club is dit keer zo vriendelijk om ons te ontvangen.
Als jullie om 11:30 uur aanwezig zijn, is er tijd voor een kop koffie én kunnen we op tijd afslaan.

Kosten HIK leden 3000 Kshs, niet leden 4000 Kshs.

In de week voor het toernooi ontvang je de flightindeling.
Contactpersoon: Henriette Hondius 0729 817045

Geef je op voor 11 maart

25 maart de Paasbrunch

Leuk evenement voor het hele gezin!
Voor de kinderen Paaseieren zoeken, spelletjes, schminken… te veel om op te noemen.
Een geweldige brunch staat klaar met heerlijke gerechten een eier-station en een pancake-waffle station. Inclusief koffie, thee en sappen.

HIK-leden volwassenen Kshs 1250 pp, kinderen van HIK-leden (geldt bij een familie HIK lidmaatschap) zijn gratis.
Niet HIK-leden Kshs 2250 per volwassene en Kshs 500 per kind.

Contactpersoon: Annemarie Labee 0704 170352

Geef je op voor dinsdag 19 maart

Save the date

Zet de volgende data alvast in je agenda zodat je erbij kan zijn!

28 april Koningsdag
6 mei Zeildag in Naivasha

Met vriendelijke groet,

De evenementen commissie

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.