Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 8 februari 2018

Nieuwsbrief nº 34

februari 8, 2018

In deze Nieuwsbrief:
1. Seminar Alex Portugal 15 februari
2. NCA-Filmfestival 24 en 25 maart
3. NCA-Koningsdagviering 29 april
4. NCA-Lidmaatschapspasjes

Gratis lezing Alex Portugal
Beleggen in bitcoins? Of toch liever in goud? En ether dan?
Het zijn al lang niet meer alleen de computernerds of de snelle jongens die het over bitcoins hebben. Ook de belegger heeft deze digitale munt ontdekt. Sommige mensen hebben er zelfs miljoenen mee verdiend en het lijkt een makkelijke manier om snel winst te maken. Bij Alex Portugal kwamen veel vragen over wat de risico's nou precies zijn en of het niet verstandiger zou zijn om in de wat meer traditionele betaalmiddelen te beleggen. De antwoorden op al deze vragen en interessante achtergrondinformatie komen aan bod tijdens een speciaal seminar op 15 februari in Vilamoura.
Martin Totté van Alex Portugal geeft tijdens zijn lezing uitleg over de mogelijkheden en verschillen tussen investeren in bitcoins, ether en goud. Kortom, een boeiend thema voor iedereen die nieuwe beleggingsmogelijkheden zoekt maar ook voor iedereen die graag iets meer over de actuele geldmarkt wil weten. De bijeenkomst vindt plaats op 15 februari in Hotel Tivoli Marina in Vilamoura, begint om 15.30 en duurt ongeveer 1,5 uur. Schrijf u nu in voor deze lezing via alexportugal.nl, door een mail te sturen naar info@alexportugal.nl of door te bellen met +351 282 380 335.

Casa dos Filmes
De NCA organiseert op 24 en 25 maart, vanaf 16.00 uur, een filmfestival in de Única – Adega Cooperativa do Algarve in Lagoa.
Bent u een filmliefhebber? Dan mag u de beste art house en award winning films op een rij niet missen.
Alle informatie leest u in het maartnummer van de Blik op Portugal. Aanmelden voor het filmfestival kan nu al via info@ncaportugal.com.

Koningsdagviering
Wie wandelt er koninklijk op zondag 29 april mee met ons door Loulé? Noteer de datum alvast in uw agenda! Na de wandeling volgt een Lagelanden-defilé in Quinta do Moinho. Meer informatie volgt.

Lidmaatschapspasjes
De NCA-Lidmaatschapspasjes werden in 2018 in een nieuw oranje jasje gestoken. De drukkosten zijn ook dit jaar gesponsord door Hospital Particular Algarve. Met deze kaart kunt u een Care Card aanvragen waarmee u korting krijgt op uw rekening van HPA. Kijkt u hiervoor even op de website www.grupohpa.com. Ook op vertoon van uw kaart heeft u recht op kortingen bij vele Nederlandstalige bedrijven die u kunt vinden in De Portugal Gids en op de NCA-website.
De contributiebetalingen stroomden in december en januari in groten getale binnen. U mag uw pasje in de loop van de maand februari bij u op de mat verwachten.

 

 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hier voor aangemeld heeft bij de NCA.
Om u af te melden voor de NCA nieuwsbrief kunt u hier klikken.
Klik hier om de mail in uw browser te lezen.