Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 27 februari 2018

Raadgevend Referendum 21 maart 2018

Raadgevend Referendum 21 maart 2018
Nederlanders in Spanje opgelet: Op 21 maart 2018 kunt u als kiezer buiten Nederland weer stemmen tijdens het raadgevend referendum over de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv).
Lees verder

Viering van Koningsdag op donderdag 26 april 2018
Aanmelding s.v.p. uiterlijk maandag 16 april 2018 Het geslaagde Staatsbezoek van Z.M. Koning Willem-Alexander en H.M. Koningin Máxima van vorig jaar aan Portugal ligt nu alweer een aantal maanden achter ons. Maar de traditionele Koningsdagreceptie ten huize van Ambassadeur Bijl de Vroe in Lissabon komt alweer dichterbij! Deze ontvangst vindt dit jaar plaats op donderdag 26 april 2018 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Benut deze gelegenheid om in het jaar na het Staatsbezoek de verjaardag van Z.M. de...
Lees verder

Reclasseringsvrijwilligers gezocht in Malta
Bureau Buitenland, onderdeel van Reclassering Nederland, zoekt Nederlandstalige vrijwilligers die bereid zijn om regelmatig Nederlandse gedetineerden in Malta te bezoeken.
Lees verder

BVN Frequency 12076
Problemen met de ontvangst van BVN TV and VRT Radio 1 in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika (inclusief Caribisch gebied en Suriname). De nieuwe frequentie 12089 die onlangs is gecommuniceerd, blijkt per 21 februari jl. niet meer beschikbaar te zijn voor BVN. Vooralsnog zijn de TV-zender BVN en Radio 1 (VRT) op de oude (vorige) frequentie 12076 te ontvangen. We verzoeken u om de vorige frequentie weer in te stellen; mogelijk staat deze nog in uw ontvanger: Satellite:            Eutelsat 113 West A...
Lees verder

Fietstekenwedstrijd in Singapore
De Nederlandse Ambassade in Singapore heeft in samenwerking met de Hollandse School een tekenwedstrijd georganiseerd. De leerlingen van de Hollandse School werden gevraagd een fietstekening te maken. Ambassadeur Margriet Vonno koos samen met Ad Ketelaars, President van de Nederlandse Kamer van Koophandel in Singapore (ADB-DutchCham), de winnaars uit en nodigde hen uit voor een pannenkoekenfestijn op de residentie.
Lees verder