Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zaterdag 31 maart 2018

Blog Nederlands gezin in Canada: Drukte, ontdekkingen en vakantie

 
Drukte, ontdekkingen en vakantie
Drie maanden niet schrijven is nogal ongebruikelijk voor mij, want meestal zit ik te popelen om mijn gedachten aan het papier (of het beeldscherm) toe te vertrouwen. De laatste tijd zat mijn hoofd alleen veel te vol met webdesign werk. Het ene na het andere project moest de nodige aandacht krijgen....
Lees verder

Gedachtenspinsels op Stille Zaterdag
Ik luister naar de alle mogelijke klassieke requiem muziek die ik kan vinden, en dan niet alleen van Bach, maar ook van iemand als Karl Jenkins. Voor mij is dit het hoogtepunt van het zogenaamde kerkelijk jaar. Terwijl we al jaren niet meer bij een kerk horen, omdat hier veel te vaak het eerste...
Lees verder

Bezoekt u Canada? Bekijk hier aanbiedingen & ticket deals!