dinsdag 13 maart 2018

Stichting
Nederlandse
Club Moskou

22 maart Cabaretavond met Edo Berger!

Op 22 maart organiseert de NCM een speciale borrelavond. Cabaretier Edo Berger zal namelijk een show verzorgen speciaal voor de NCM! De cabaretvoorstelling zal om 20.00 u in de Hudson bar beginnen, maar u bent natuurlijk al vanaf de gebruikelijke 19.00 (of eerder) welkom.

Edo Berger is cabaretier en stand-up comedian, maar ook regissieur van video clips en documentaires en hij verzorgt wekelijks een muzikale column op Q music. Hij is gevraagd om in Moskou op te treden en kon het niet laten een speciale avond voor de Nederlanders in Moskou te doen!

Let op: Deze avond zal samen zijn met de maandelijkse borrel, die normaal gesproken op de laatste donderdag van de maand is. Dit keer dus een week eerder, op 22 maart.

Datum: Donderdag 22 maart
Tijd: vanaf 19.00

​Locatie: Hudson bar

Adres: Lesnaya ulitsa 20-1  (adres op de kaart)

Aanmelden: open activiteit, aanmelden niet nodig

​Wij hopen zoveel mogelijk van u te begroeten!