maandag 12 maart 2018

Komen jullie mee Paaseieren zoeken op 25 maart ?

Beste allemaal,

Na een voortvarend begin van het nieuwe jaar met de geslaagde traditionele nieuwjaarsborrel, organiseert Dutch Connection Bordeaux een volgende activiteit: PAASEIEREN ZOEKEN!

Zowel voor groot als klein, waarbij de kleinsten een speciale verassing tegemoet kunnen zien!

Wanneer: Zondag 25 maart
Waar:        Parc de l'Ingénieur, entrée 61 rue Jean Jaurès in Saint Medard en Jalles

Hoe laat:  Vanaf 11.30 uur

Nadat grote en kleine kinderen op zoek naar paaseieren zijn gegaan, zullen we gezamenlijk picknicken in het park. Wij vragen eenieder dan ook zelf eten en drinken mee te nemen, zodat we samen een mooie picknick kunnen samenstellen.

Aanmelden

Inschrijven gelieve vóór 21 maart aanstaande. Vergeet dan ook niet het aantal kinderen door te geven.

DCBDX leden: gratis

Niet-leden: €3,00

Ook als je geen paaseieren wilt zoeken ben je natuurlijk van harte welkom bij dit gezellige samen-zijn!

SAVE THE DATE

Op 6 april nodigen we u uit voor een lezing van NIENKE BAKKER, conservator van het Van Gogh Museum Amsterdam, georganiseerd door La société des Amis du Musée des Beaux-Arts

Locatie: Place Saint Christoly in Bordeaux.

Meer informatie volgt!

Vriendeijke groet,