Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 16 maart 2018

NBCC Brexit Forum met o.a. minister Sigrid Kaag

NBCC Brexit Forum met o.a. minister Sigrid Kaag
Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk, of wilt u dat doen? Bereid u dan voor op Brexit. Het VK verlaat de Europese Unie op 29 maart 2019. Die datum komt steeds dichterbij. Kom dus naar deze bijeenkomst, 1 jaar voor deze datum - op 29 maart 2018. Vooraanstaande experts, onder wie minister Sigrid...
Lees verder

Stimulans voor export ondernemers Caribische delen van het Koninkrijk
Sinds januari 2018 kunnen ondernemers uit de Caribische delen van het Koninkrijk gebruikmaken van de diensten voor handels- en exportbevordering.
Lees verder

Aantal organisaties actief in Biobased Economy groeit
Een groeiend aantal organisaties is actief in de Biobased Economy. Dat blijkt uit de jaarlijkse monitoring van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).
Lees verder

Transport en logistiek handelsmissie Marokko
Bent u actief in de transport- of logistieksector? En heeft u interesse om uit te breiden naar Marokko? Ga dan van 8 tot en met 11 mei mee met de handelsmissie naar de Logismed Transport- en logistiekbeurs in Marrakech. Neem deel aan het netwerkevent en ontmoet potentiële zakenpartners. Dit jaar is...
Lees verder

Octrooiblog: Spiegeltje, spiegeltje...
Je bestelt online de kleding die je mooi lijkt en wat niet bevalt, stuur je gewoon terug. Handig voor de klant, maar niet voor de webwinkel.
Lees verder