Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 26 maart 2018

Ons Oranje! Blog Art Langeler: Blaffende honden bijten niet

Blog Art Langeler: Blaffende honden bijten niet
Zoals al eerder geconcludeerd; in een paar maanden of soms weken tijd kan alles anders zijn. Van de Jong Oranje-selectie die we in november hadden, zijn er nog twaalf spelers aanwezig, onder wie de drie doelmannen.
Lees verder

Koeman: 'Ik vraag me nog geregeld af wat Cruijff zou denken'
Vandaag, zaterdag 24 maart, is het precies twee jaar geleden dat Johan Cruijff overleed. De grootste Nederlandse voetballer ooit had een speciale band met Oranjes huidige bondscoach Ronald Koeman. Wij vroegen hem naar zijn dierbaarste herinnering aan zijn oude leermeester.
Lees verder

Onder 19 struikelt over Schotland en laat unieke kans liggen
De weg naar plaatsing voor het Europees kampioenschap lag wagenwijd open. Het Nederlands elftal onder 19 jaar liet zich op de tweede speeldag van de Eliteronde echter lelijk tacklelen door Schotland: 0-2.
Lees verder

Nu live: Persconferentie vooruitblik Portugal - Nederland
Bondscoach Ronald Koeman en middenvelder Georginio Wijnaldum blikken vanaf 17:45 tijdens een persconferentie vooruit op de oefeninterland Portugal - Nederland. De wedstrijd zal maandag om 20:30 worden gespeeld in het Stade Genéve in Zwitserland.
Lees verder

Koeman: 'Het moet beter dan tegen Engeland'
Bondscoach Ronald Koeman beseft heel goed dat er in Portugal maandagavond een lastige tegenstander tegenover het Nederlands elftal zal staan. Maar weet ook dat er tegen deze opponent normaal best redelijk gevoetbald kan worden.
Lees verder