Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 20 maart 2018

Ons Oranje! Spelers Nederlands elftal verzamelen zich in Zeist

Spelers Nederlands elftal verzamelen zich in Zeist
Voor het eerst in heel lange tijd hebben spelers van het Nederlands elftal zich weer eens verzameld in Zeist, in voorbereiding op een interland. De spelers van Oranje – inclusief de debutanten Marco Bizot, Hans Hateboer, Guus Til, Justin Kluivert en Wout Weghorst – verzamelden zich maandag in alle rust op de vernieuwde KNVB Campus, om zich voor te bereiden op de vriendschappelijke wedstrijden tegen Engeland en Portugal. De aftrap voor de ontmoeting met de Engelsen is vrijdag 23 maart om 20.45 uur in de Amsterdam ArenA. Daarna reist de ploeg van bondscoach Ronald Koeman naar het Zwitserse Genève voor de oefenwedstrijd tegen de Portugezen. De ploegen treffen elkaar maandag 26 maart vanaf 20.30 uur in Stade de Genève. Ook Justin Kluivert meldde zich voor het eerst bij het Nederlands eftal.  
Lees verder

Nu live: persconferentie Ronald Koeman
Het Nederlands elftal begint vandaag, maandag 19 maart, aan de voorbereiding op de eerste interlands onder bondscoach Ronald Koeman. De keuzeheer geeft om 15.15 uur een persconferentie, waarin hij onder meer een toelichting zal geven op zijn selectie. De persconferentie is live te zien via bovenstaande videoplayer.
Lees verder

Guus Til geniet van eerste dagen in Oranje
Guus Til is één van de opvallendste namen in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van AZ geniet van zijn eerste dagen bij Oranje. Na afloop van de training in Zeist, geeft Til aan dat hij goed is opgevangen door de rest van de spelersgroep. "Ook heb ik de bondscoach heel even gesproken. Hij zei dat ik er hiervan moest geniet. Dat ik er niet voor niets bij zit." Til koos er tijdens het diner voor om naast Virgil van Dijk te gaan zitten. De centrale verdediger speelt voor Liverpool, de club waar Til fan van is. "Maar we hebben het niet uitgebreid over Liverpool gehad. Ik ben gaan luisteren en observeren. Ik hou me een beetje op de achtergrond."
Lees verder