dinsdag 13 maart 2018

Paaslunch BBQ met live band!

Beste Hollanders in Kenya,

25 maart Paaslunch BBQ met live band!

De Paasbrunch wordt een Paaslunch BBQ op de bijzondere locatie "the Curragh" op de Ngong racecourse.
We hebben een live band, Edward Parseen & different faces die de middag van een feestelijke swingende sfeer voorziet.
Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten en uiteraard ontbreekt het traditionele eieren zoeken niet.

Het belooft weer een gezellige middag te worden, geef je uiterlijk woensdag 21 maart op!

Datum: 25 maart 2018
Tijd: 12.00 - 17.00
Locatie: Irish Pub "the Curragh" Ngong Racecourse, Ngong Road, Nairobi

Kosten:
HIK-leden volwassenen 1250 Kshs pp, kinderen van HIK-leden (bij een familie HIK lidmaatschap) zijn gratis.
Niet leden 2250 Kshs per volwassene en 500 Kshs per kind.
Betalen graag direct bij aanmelding via Mpesa nummer: 0708 906361 (op naam van Aafje Geurtsen).

Contactpersoon: Annemarie Labee 0704 170352

Geef je nu op!