maandag 12 maart 2018

Verenigde Staten: New Honorary Consul

Welcoming our New Honorary Consul

Wilfred Muskens

Philadelphia, 28 februari -  Consul Generaal Dolph Hogewoning neemt de eed af van Wilfred Huskens in het bijzijn van: moeder Nolly Muskens, vrouw Emilie en zus Linda Muskens.

Vraag: Wat is precies uw taak en kunnen wij ons bij u vervoegen om onze paspoorten te verlengen?

Antwoord: "Nee, mijn rol is met name gericht op economische en handelsrelaties, in het verlengde van wat de Ambassade doet op dat gebied en ook organisaties zoals de Netherlands Foreign Investment Agency. Verder ondersteun ik de Consul Generaal bij andere onderwerpen zoals bezoeken van regerings- of bedrijfsdelegaties uit Nederland of het helpen van Nederlandse staatsburgers die in de problemen zitten. Visas en paspoorten worden in de toekomst volledig gecentraliseerd in Nederland dus deze rol gaat helemaal verdwijnen bij de consulaten."

Meer informatie over Wilfred:

The Netherlands America Association of the Delaware Valley