vrijdag 13 april 2018

Kansen voor ondernemers bij WK voetbal 2022 Qatar

Kansen voor ondernemers bij WK voetbal 2022 Qatar
Bent u ondernemer en benieuwd naar de kansen die het WK voetbal in Qatar uw bedrijf kunnen bieden? Kom op maandag 7 mei naar de Amsterdam ArenA voor de bijeenkomst over handelskansen in Qatar. In 2022 wordt de Fifa World Cup gehouden in Qatar. Dit biedt veel kansen voor buitenlandse ondernemers. Op...
Lees verder

Kansenseminar Italiaanse luchtvaart- en luchthavenindustrie
Levert u diensten en technologie aan de aerospace en luchtvaart- en luchthavenindustrie? Wilt u uw kansen in Italië verkennen? Kom dan op 23 mei 2018 naar het kansenseminar in Den Haag.Ruimtevaart- en luchtvaartindustrie De Italiaanse aerospace-industrie zoekt internationale partners die beschikken...
Lees verder

Seminar zakendoen in de automotivebranche in Mexico
Bent u actief in de automotivebranche en heeft u interesse in zakendoen in Mexico? Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, kom dan naar het seminar 'Zakendoen in Mexico' op vrijdag 20 april in Den Haag.
Lees verder

PIB-consortium Dutch ATES wint award in New York
Dutch ATES, een Nederlands consortium van het programma Partners for International Business (PIB), heeft met haar Geothermal Webtool de Platina Engineering Award gewonnen in New York.
Lees verder

Octrooiblog: de Velotype, ideaal voor secretaresses en ondertiteling(en).
Met de belofte sneller typen mogelijk te maken kwam in de jaren 80 de typemachine Velotype op de markt – zonder veel succes.
Lees verder