dinsdag 24 april 2018

Kenia: Zeildag!

Beste Hollanders in Kenya,

6 mei Zeildag in Naivasha

Geef je deze week nog op voor de Zeildag in Naivasha.
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 27 april door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Kom een hele dag lekker zeilen en zwemmen. Of lekker luieren op het terras, op de veranda of aan één van de picknicktafels. Of je nu een ervaren zeiler bent, ooit een lesje hebt gevolgd of nog nooit in een zeilboot hebt gezeten, er is voor elk wat wils.
Er zijn verschillende typen boten beschikbaar. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kun je ongeveer één uur zeilen. Er zijn zeilinstructeurs beschikbaar. Hou er rekening mee dat hier wel extra kosten aan zijn verbonden.

De zeildag is zondag 6 mei van 10.00 tot 15.00 uur en de kosten voor deze dag zijn:

Leden Kshs 1,250 per volwassene en kinderen t/m 16 jaar Kshs 750
Niet leden Kshs 2,250 per volwassene en kinderen t/m 16 jaar Kshs 1,500
Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis.

Deze kosten zijn inclusief:

• entree voor het eiland waar de Naivasha Yacht Club op ligt
  • vervoer per boot
  • gebruik van Lasers, Fire Balls en een GB14 (inclusief bemanning)
  • gebruik van alle faciliteiten
  • water en thee

Geef je dus nu op!

Presentatie koffieochtend

De koffieochtend op 17 april was zeer geslaagd. Dr. Margriet van Unen heeft een presentatie gehouden over 'Gezondheid in Kenya'. Deze presentatie hebben we gedeeld op onze website.  Ook voor degenen die niet bij de koffieochtend aanwezig zijn geweest is dit wellicht interessant.

Hopelijk tot ziens in Naivasha op 6 mei,

De Evenementen Commissie