donderdag 12 april 2018

Stichting
Nederlandse
Club Moskou

Zaterdag 28 april NCM Koningsdagfeest!

Koningsdag komt er weer aan. En in Moskou bij de NCM betekent dat zoals altijd een knallend Oranjefeest! Met hapjes, drankjes, een loterij, een bandje en natuurlijk met u wordt het NCM Koningsdagfeest weer genieten voor iedereen!

Het feest zal plaatsvinden in Grand Hall, met een mooie ruime zaal en genoeg ruimte voor veel gezelligheid en dansjes en met uitzicht op het Hippodrome. Grand Hall is gelegen nabij de metro Begovaya.

Datum: Zaterdag 28 april
Tijd: vanaf 20.00h

​Locatie: Grand Hall

Adres: Begovaya 22 (www.g-hall.ru)

Eigen bijdrage: 1500R pp te voldoen bij de entree (graag gepast geld!)
Aanmelden: Voor 22 april per mail: nlclubmoskou@gmail. com

Let op: Bij een aanmelding verwachten wij u op het feest. Mocht u onverhoopt niet kunnen, meldt u zich dan tijdig af. Als u zich niet afmeldt, kunnen wij het toegangsgeld nog aan u vragen.

Wij hopen zoveel mogelijk van u te begroeten!