zaterdag 21 april 2018

Koningsdag 2018 Nederlandse Vereniging Chili

Ter ere van de 51e verjaardag van Koning Willem-Alexander vinden er verschillende activiteiten plaats binnen de Nederlandse gemeenschap. Hieronder nog even alle activiteiten op een rij.

ZATERDAG 21 APRIL

Vrijmarkt
Georganiseerd door De Andes Nederlandse School
Van 13:00 tot 16:00

Net zoals je de Vrijmarkt in Nederland kent, zal er ook een Vrijmarkt in Santiago plaatsvinden. Naast mooie spullen zullen er ook heerlijke zelfgemaakte stroopwafels, poffertjes en tosti's te koop zijn.
Mocht je zelf wat willen verkopen? Dat kan ook!
Meld je in beide gevallen wel graag van te voren aan via nlschooldeandes@gmail. com.

Oranjefeest
Georganiseerd door de Nederlandse Vereniging in Chili
El Divertimento Chileno, Providencia
Van 20:00 tot 02:00

Zin om lekker een avondje te swingen op Neerlands beste hits? Zin in een lekker, koud Heineken biertje met bitterballen? Kom dan gezellig naar het Oranjefeest, er zijn nog kaarten te koop ($25,000CLP per persoon)!
Stuur snel een mailtje naar nlv@nlv. cl.

DONDERDAG 26 APRIL

Receptie
Georganiseerd door De Nederlandse Ambassade te Chili
Vanaf 19:30

Alle Nederlanders in Chili zijn welkom op de receptie ter gelegenheid van Koningsdag 2018. Hiervoor kunt u als Nederlander een digitale uitnodiging aanvragen door uiterlijk vrijdag 20 april een e-mail met uw naam en adresgegevens te sturen naar het volgende adres: stg-rsvp@minbuza. nl

Toegang tot de receptie is alléén mogelijk op vertoon van uw uitnodiging!

Met vriendelijke groet,

De Nederlandse Vereniging